Termékek

Tátra villamos kontaktor

Az SA 16-os kontaktor (relé) a 2 villamosrész között hoz létre áramkapcsolatot. Ezt a kontaktort a korszerűsített Tátra villamoshoz újítjuk fel, és gyártjuk

SC 14-es kontaktor

Az SC 14-es kontaktor, az SA-16-os kontaktorral közösen biztosítja az egyes kocsik között az áramkapcsolatot. Cégünk mindkettő fajta kontaktor felújításával, összeszerelésével is foglalkozik.

Ellenállás kontaktorok

Az SA 15-ös kontaktor a villamosban a motor felé csökkenti az ellenállást. (HA lekapcsoljuk, vagy csökkentjük az ellenállást, akkor megfelelő mennyiségű áram jut a villamosnak). Az új típusú villamosba (a korszerűsítettbe) 11 darab ilyen kontakorra van szükség. A cégünk ezen kontaktorok gyártását, felújítását végzi.

4013 SE11- es kontaktor

Ez a kontaktor felel a villamosban a fűtésért, az ajtónyitásért, a világításért, ezeket vezérli. Cégünk az SE11-es kontaktorok felújítását, a javítást végzi, a tökéletes működésért.

RD11 + RA406 kontaktorok

Ezek a kontaktorok (mindig 4-es egységben) felelnek a villamosokban a fékek, az ajtók, az áramvezérléséért, és a sínfék tökéletes működéséért. A kontaktorokat felújítjuk, teszteljük, és úgy építjük vissza.

Tetőkapcsoló (szakaszkapcsoló)

A villamos főáram kapcsolója, ennek segítségével lehet a megfelelő számú kocsit összekapcsolni, és a kapcsoló állásától függően kiválasztani a haladási irányt. A szakaszkapcsolók felújítást, tesztelését végezzük.

BC20-as irányváltó motor

A BC-20-as irányváltó motor azért felel, hogy a villamos előre, vagy hátrafelé megy-e. A BC20-as irányváltó motort a kontraktorok vezérlik. Az irányváltó motor teljeskörű felújítását, hibáinak javítását végezzük.

Vezérkontroller

A vezérkontroller megtalálható az ipari csuklós villamossokban, a földalattikban. A vezérkontroller kapcsolja a reléket, amely növeli a teljesítményt, ezzel gyorsít, vagy fékez a szerelvény. (A vezérkontroller a sebesség szabályozó). A vezérkontroller felújítását, és javítását végezzük

Síncsiszoló kövek

Gyártunk síncsiszoló köveket, a kisebb, és a nagyobb sínhibák kiküszöbölésére, akár a nyílt pályán, akár a kitérőkben. Az általunk gyártott síncsiszoló kövek tökéletesen biztonságosak, betartjuk az ISO9001-es minősítést.

Felújított Bosch adagoló (MAN buszokhoz)

A Bosh adagoló a motort hajtja, a busz üzemanyagellátásáért felelős. A Bosch adagolót a szigorú szakmai irányelveknek megfelelően javítjuk, és felújítjuk.

Volvo 7700 buszokhoz befecskendező szivattyú

Ez a Bosch adagoló a Volvo 7700-ás buszokhoz adagolja a megfelelő mennyiségű gázolajat.  Az adagoló elektromos, a felújítását végezzük el, és a felújított adagolót küldjük vissza.

IKARUS adagoló

D10-es Rába motor adagoló az IKARUS buszokhoz. Az adagoló teljes felújítását, szét-és összeszerelését végzi szakértő csapatunk.

Motorvezérló elektronika

A MAN buszok motorvezérlő elektronikát is gyártjuk, javítjuk, forgalmazzuk. A motorvezérlő diagnosztika a MAN buszok „lelke” hiszen diagnosztizálja, működteti a motort, miközben visszajelzéseket ad az állapotáról.

Mercedes busz ajtóvezérlő elektronika

Ez a nyomtatott áramkör (melyet készítünk, javítunk) a Mercedes busz ajtóvezérlő elektronikája, mely szabályozza a Mercedes busz összes ajtajának nyitását, zárását.

Villamos akkumulátor töltő

A feladata a villamosok akkumulátorainak feltöltése, éppen ezért korszerű félvezetőkkel gyártjuk, szereljük, javítjuk. (Előnye, hogy egyszerre több villamos akkumulátorát is tudja tölteni)

HÉV főinverter

Ez a főinverter a HÉV akkumulátorának feltöltéséért felel. Előnye, hogy 10 de akár 12 darab akkumulátort is tud egyszerre tölteni.

NYÁK, panelgyártás

Kérésére szinte bármilyen NYÁK, és panel alkatrészt legyártunk a lehető legmodernebb technológiával, a legrövidebb határidőre.

Panelgyártás

Nem csak NYÁK lapokat készítünk, hanem az elkészült NYÁK lapokba a megfelelő kapcsolási rajz alapján forrasztjuk bele az elektronikai alkatrészeket.

Munkaállomások, összeszerelő műhely, ahol a buszokhoz való alkatrészeket szereljük, újítjuk fel.

Munkaállomások, összeszerelő műhely, ahol a buszokhoz való alkatrészeket szereljük, újítjuk fel.